DİYARBAKIR / SUR - Şehit Üsteğmen Fehmi Taşkın Ortaokulu

0 (412) 319 20 02
Şehit Üsteğmen Fehmi Taşkın Ortaokulu Bağıvar Beldesi Dicle Mah. SUR/DİYARBAKIR
Vizyon
Öğrencilerine; öğrenme için her türlü fırsatın verildiği, her türlü teknolojik gelişmeyi takip eden sürekli yenileşen ve gelişen, ilköğretimde örnek olarak gösterilen, sportif ve kültürel alanda başarılı bir kurum olarak bilinmek. Öğrenmeyi öğrenmiş ve amaç edinmiş, topluma katıldığında; topluma yön veren, örnek olan bireyler yetiştiren bir kültür merkezi olmak.
Misyon
Çevresi ile etkili iletişim kurabilen, Yaşam boyu öğrenmeyi davranış şekline dönüştürmüş, Kendi kendisini yönetebilen, Mantıklı düşünen yaratıcı düşünceye sahip, Olanlarla yetinmeyen ve daha iyisini arayan, Sorgulayıcı, Duygusal olarak dengeli, Kendisine ve başkalarına değer veren, Okulunu ve öğrenmeyi önemseyen, Moral ve ahlaki değerlere sahip, Yaşamını düzen içinde geçirmek için çaba harcayan, Ailesine, kültürüne, çevresine duyarlı.
Öğretim Şekli :ikili öğretim
07:30-12.40
Ulaşım
Mardin Kapı durağından köye minibüsler kalkmaktadır. Belediyenin K1 hatlı otobüsleri günün belirli saatlerinde Bağıvar´dan geçmektedir.
yok
Okulumuz Merkez Sur ilçesine bağlı Bağıvar Köyü´ndedir.
9 km.